Seyitgazi Belediyesi’nin, kendi üstyapı çalışmalarını daha hızlı ve daha ucuza yapmak için kurduğu kilit parke taş fabrikası üretimlerine seri bir şekilde devam ediyor.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın ilçeye kazandırdığı yatırımlardan birisi olan Kilit Taş Fabrikası seri üretimlerini sürdürüyor.

Bin metrekare kapalı alana inşa edilen ve toplamda 12 bin metrekare açık alanda hizmet veren fabrika 8 saatte ortalama bin metrekare adet kilit taş ve bordür üretiyor. Yoğun bir şekilde çalışan fabrikada kilitli parke taşı daha kaliteli ve üretilirken, vatandaşlara da daha hızlı hizmet götürülmesini sağlanıyor. Seyitgazi Belediyesi’nin, dışarıya bağımlı kalmadan kendi kilit parke taşı ve bordürünü kendi tesislerinde üretmesi, vatandaşlar tarafından da büyük memnuniyetle karşılanıyor.