Seyitgazi Belediyesi ilçe merkez ve mahallelerde bulunan camilerde temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor.

Fen İşlerine bağlı özel temizlik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında camilerin iç ve dış temizlikleri yapılarak,  vatandaşların daha ferah ve temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları için hazır hale getiriliyor.  Seyitgazi Belediyesi tarafından son 4 yıldır camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirterek Başkan Kalın’a teşekkür eden cami cemaati, ” Başkanımız Sn. Hasan Kalın’a ve Seyitgazi Belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Camiler hepimizin ortak kullanım alanları. Belediyemiz  camilerimizin temizliğini 4 yıldır detaylı bir şekilde yerine getiriyor. Bakım ve onarımlarına destek oluyor. Allah razı olsun” açıklamasında bulundular.