Kırka’ya kazandırılan Kırka Spor ve Gençlik Merkezi vatandaşlar tarafından büyük beğeni görüyor. Özellikle gençler ve hanımlar tarafından rağbet gören Spor Merkezine yeni kayıtlar devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açılan 400 metrekare alandaki Kırka Spor ve Gençlik Merkezi’nde fitness salonu, sauna, hamam, kafeterya ve oyun alanları yer alıyor. Spor ve eğlenceyi bir arada yaşayan vatandaşlar bu hizmetten duydukları memnuniyetini dile getiriyor. Kırka merkezinde yer alan Kırka Spor ve Gençlik Merkezi’ne ilginin her geçen gün artmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın “Spor Merkezi’nde Profesyonel eğitmenlerimiz tarafından verilen kurslarımızın bir kısmı başladı. Yeni başvurular ise sürüyor. Seyitgazi, Kırka ve diğer mahallelerimizde sportif faaliyetlere yoğun ilginin olması da bizleri oldukça sevindiriyor. Buna göre de yatırımlarımızı yapıyoruz. İnşallah çok daha güzel tesisleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.