Seyitgazi Belediyesi bünyesinde bulunan araçların bakım ve tamirlerini kendi araç bakım ve onarım atölyelerinde gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yoğun çalışma temposunda araç bakımlarını aksatmadan gerçekleştiren Seyitgazi Belediyesi Bakım ve Onarım ekipleri güçlü araç filosunu tam randımanlı çalışmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda gündelik işlerin ve gerçekleştirilen çalışmaların aksamadan sürdürülmesine olanak sağlıyorlar.

Vatandaşlarının her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Kalın ise “Vatandaşımıza daha çok hizmet için belediye bünyemize aldığımız onlarca aracımız var. Bunların bakım ve onarım masraflarını oldukça düşürdük. Hemşerilerimiz en iyisine layık ve hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu sağlayan tüm belediye personelimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.Öte yandan araç bakımları, arızaları ve lastik değişimine kadar birçok işlerin yapıldığı atölyelerde gerçekleştirilen çalışmalar hem zaman kazandırıyor, hem de bütçeden tasarruf elde edilmiş oluyor.